Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II en De Graafschap delen punten


26 oktober 2008 - Willem II en De Graafschap speelden in Tilburg met 1-1 gelijk. Lange tijd hadden de Superboeren in Noord Brabant een 1-0 voorsprong in handen maar de drie punten bleven uit.

Al na een kwartier spelen kwam De Graafschap op een 1-0 voorsprong. Geert den Ouden maakte indruk door Arjan Swinkels eenvoudig uit te spelen en de bal af te geven op Jason Oost. Laatsgenoemde kon van dichtbij de bal binnenschieten en deed dat dan ook.

De Graafschap had zelfs de kans op de 2-0. Willem II kreeg na een handsbal van Gregoire een strafschop. Maikel Aerts stopte de inzet van Jason Oost en daarmee bleef Willem II dus in de wedstrijd. Ook aan de andere kant werd een strafschop toegekend maar ook deze werd door de keeper gestopt. Erik Heijblok redde op een inzet van Frank Demouge.

In de tweede helft zou de gelijkmaker van Willem II nog wel vallen. Frank Demouge, die eerder in het duel al de lat raakte, was de doelpuntenmaker. Het betekende de gelijkmaker en de achtste goal van Demouge in deze competitie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!