Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Heerenveen spelen gelijk


26 oktober 2008 - Feyenoord hield vandaag een punt over aan het treffen met SC Heerenveen. Lange tijd leek Feyenoord in de eigen Kuip te gaan verliezen maar een doelpunt in blessuretijd leverde de geplaagde ploeg van Gertjan Verbeek alsnog een gelijkspel op.

Feyenoord begon weer uitermate zwak aan het duel tegen SC Heerenveen. Alles leek wel mis te gaan bij de ploeg van Verbeek. Grote kansen kreeg Heerenveen echter lange tijd niet. Wat wel opviel waren te overdreven harde overtredingen aan Feyenoord-kant. Giovanni van Bronckhorst en Andre Bahia kregen al vroeg in het duel een terechte gele kaart.

Na 35 minuten spelen kwam Heerenveen op voorsprong door een goal van Paulo Henrique. Een corner werd door Sibon naar de tweede paal gekopt en de jonge Braziliaanse aanvaller wist te scoren in de korte hoek. Zowel Wijnaldum, die bij de paal stond, als Henk Timmer moesten mistasten.

Toen vlak na rust Danijel Pranjic wel heel eenvoudig de 2-0 kon aantekenen, na slechts verdedigingswerk van Serginho Greene, leek het duel gespeeld. Twintig minuten voor tijd kwam Feyenoord echter nog terug in het duel. Dingsdag maakte een domme overtreding en uit de vrije trap die volgde schoot Roy Makaay raak.

Feyenoord ging er weer in geloven. Nadat invaller Michael Mols eerder in het duel nog vanaf een meter of vijf de onderkant van de lat raakte, was het in de blessuretijd alsnog raak. Heerenveen-doelman Brian Vandenbussche zag er evenals bij de 2-1 niet goed uit. De Belgische doelman stompte dit keer een bal, Kevin Hofland bracht de bal weer terug in de zestien en Michael Mols schampte de bal met twee verdedigers in zijn rug. Het werd in Rotterdam dus 2-2.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!