Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta wil nieuw stadion in Rotterdam-West


27 oktober 2008 - Sparta Rotterdam heeft een locatie op het oog om haar nieuwe stadion te bouwen op de grens van Rotterdam en Schiedam. De volkstuinen van Vreelust in Rotterdam-West zouden dan moeten gaan wijken voor het nieuw te bouwen stadion.

Sparta kan op het eigen Kasteel niet verder groeien. Er zijn onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden en daarmee zit de club aan haar plafond. Om ook de komende jaren in de Eredivisie te kunnen blijven is volgens de clubleiding een nieuw onderkomen noodzakelijk.

De beleidsbepalers willen een nieuw stadion laten verrijzen met een capaciteit van 18.000 toeschouwers. Sparta zou het nieuwe stadion willen bouwen met behulp van investeerders en een bijdrage van de gemeente Rotterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!