Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cristiano Ronaldo speler van het jaar


27 oktober 2008 - Christiano Ronaldo is door zijn collegaprofs verkozen tot beste speler van het seizoen 2007-2008. De 57.500 leden van de spelersvakbond FIFpro kozen de Portugese aanvaller van Manchester United als opvolger van Kaka.

'Het is geweldig om door meer dan vijftigduizend collega-profvoetballers over de hele wereld uitgeroepen te worden tot beste voetballer', reageerde Ronaldo na het overhandigen van de prijs.

Cristiano Ronaldo kende een uitstekend seizoen met Manchester United waar hij zowel de Engelse titel als de Champions League mee wist te winnen. De prijs van beste speler verkozen door de leden van FIFPro is sinds 2005. Ronaldinho was de eerste winnaar en werd ook in 2006 verkozen. Afgelopen seizoen werd Kaka door zijn collegaprofs als beste van de wereld verkozen

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!