Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV aast op Colombiaanse spits


27 oktober 2008 - PSV heeft meer dan gewone belangstelling in de Colombiaanse aanvaller Hugo Rodallega. De 23-jarige international zou mogelijk in januari al de overstap kunnen maken naar Eindhoven om zodoende de aanval van extra productiviteit te voorzien.

Rodallega speelt momenteel in de sterke Mexicaanse competitie bij Necaxa. In 34 competitiewedstrijden scoorde Rodallega 13 doelpunten. Rodallega kwam in Mexico eerder uit voor Monterrey en Atlas, in eigne land speelde de aanvaller voor Deportes Quindio en Deportivo Cali.

'We kijken overal en scouten ook in Zuid-Amerika,' aldus manager transferzaken Adrie van Kraaij tegenover het Algemeen Dagblad. 'Ik kan niet ontkennen dat we iemand uit die contreien op onze lijst hebben staan.' De 20-voudig international maakte tot dusver 7 doelpunten voor Colombia.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!