Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Cvitanich door hamstring aan de kant


28 oktober 2008 - Hamstrings en nieuwe aankopen van Ajax lijken dit seizoen geen geslaagde combinatie. Na de zware blessure van Miralem Sulejmani is nu ook Dario Cvitanich vermoedelijk zes tot acht weken uit de roulatie vanwege een scheurtje in zijn hamstring.

De Argentijnse aanvaller kwam deze zomer voor vele miljoenen over maar kon tot dusver nog geen basisplaats verkrijgen. Afgelopen weekend tegen NEC kwam hij wel vanaf de start binnen de lijnen maar moest al vroeg naar de kant vanwege hamstringklachten.

Onderzoek heeft nu uitgewezen dat er een scheurtje in zijn hamstring zit. Ajax kent momenteel een ziekenboeg van 10 spelers waarbij Cvitanich en Sulejmani de bekende namen zijn. Ook onder meer Enoh en Van der Heijden behoren tot de lijst van geblesseerde spelers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!