Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord bekeek Senegalese spits'


28 oktober 2008 - Feynoord zou interesse hebben in de Senegalese aanvaller Baye Djiby Fall, dat melden diverse media. De 23-jarige aanvaller speelt momenteel in Denemarken bij Odense BK en zou bekeken zijn door John Metgod in het treffen met FC Kopenhagen afgelopen weekend.

Wat er precies waar is van dit bericht is vooralsnog onduidelijk. De Senegalese aanvaller moet maar liefst 6,7 miljoen euro kosten. Baye Djiby Fall speelt pas sinds januari van dit jaar in Europa. Feyenoord lijkt een dergelijk bedrag dan ook niet snel op tafel te leggen voor een speler die nog zo veel moet bewijzen.

Ondertussen staat Timothy Derijck in de belangstelling van een viertal Belgische clubs, waaronder volgens RTV Rijnmond een topclub. Derijck is bij Feyenoord uit beeld geraakt maar behoorde de afgelopen duels mede door blessures wel tot de wedstrijdselectie van Gertjan Verbeek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!