Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam pakt eerste punt van het seizoen


28 oktober 2008 - FC Volendam heeft haar eerste punt in het Eredivisie-seizoen 2008/2009 te pakken. De ploeg van Frans Adelaar speelde vandaag met 2-2 gelijk tegen Willem II.

Demouge had aan de kant van Willem II een grote kans maar de bal kwam op het dak van Volendam-trainer Jeroen Verhoeven. Aan de andere kant was Yildiz goed opgestoomd maar schoot hij hoog over. Uiteindelijk was het Melvin Platje die Volendam drie minuten voor rust de score opende met een schitterende bal over Maikel Aerts.

Na rust kwam Willem II gedreven uit de kleedkamer. De ploeg van Andries Jonker wist in zeventien minuten de achterstand om te buigen tot een voorsprong. Sergio Zijler scoorde na vijf minuten na rust de gelijkmaker. Paul Quasten, vorig seizoen nog in dienst bij Volendam, zette Willem II na 62 minuten spelen op voorsprong.

De 5.000 toeschouwers bleven in Volendam achter de thuisploeg staan. Volendam bleef ook voetballen, zoals ook Willem II dat deed. De thuisploeg kreeg een kwartier voor tijd loon naar werken. Middenvelder Paul de Lange tekende voor de gelijkmaker. FC Volendam ging door, Willem II had het lastig maar bleef op de been. Het eerste punt van het seizoen voor Volendam is een feit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!