Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC stapt uit overleg met RBC en NAC


29 oktober 2008 - RKC Waalwijk is uit het overleg gestapt van een gezamenlijk regionaal opleidingscentrum met NAC Breda en RBC Roosendaal. Logistiek is het grootste breekpunt maar ook het nieuw stadion van RKC heeft een grote prioriteit.

"RKC kwam er pas rond de zomer bij", aldus RBC-manager Masha Simons tegenover BN De Stem. "Op korte termijn instappen was voor hen niet haalbaar. Bovendien heeft hun nieuwe stadionplan nu prioriteit." Simons sluit in BN De Stem echter niet uit dat RKC Waalwijk op de langere termijn alsnog meedoet in een gezamenlijke jeugdopleiding.

RKC Waalwijk heeft jeugdspelers van het Land van Heusden en Altena tot Rotterdam. De club voelt er weinig voor om deze spelers dagelijks op en neer te vervoeren naar West-Brabant. RBC Roosendaal en NAC Breda hebben daar logischerwijs minder problemen mee. Binnen een aantal weken denkt men met concrete plannen naar buiten te komen, het zal dan vermoedelijk nog anderhalf jaar wachten voordat de jeugdopleidingen zijn 'gefuseerd'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!