Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ten Heuvel traint mee met MVV


29 oktober 2008 - Arturo ten Heuvel gaat mogelijk aan de slag bij MVV. De 29-jarige linkspoot zit sinds afgelopen zomer zonder club nadat FC Den Bosch besloot zijn contract niet te verlengen. Mocht Ten Heuvel bevallen dan kan de speler op premies in Maastricht aan de slag.

De 29-jarige middenvelder die ook in de verdediging uit de voeten kan, speelde in zijn loopbaan voor HFC Haarlem, FC Volendam en FC Den Bosch. Met bijna 300 wedstrijden in het betaald voetbal op zijn naam, dacht Ten Heuvel eenvoudig een nieuwe club te kunnen vinden. Interesse bleef echter uit, Ten Heuvel hield zijn conditie op peil bij zijn oude club Haarlem.

"Ik heb hem gezegd dat er niets mogelijk is. Als hij wil komen spelen, zal hij dat voor de premies moeten doen," aldus MVV-trainer Fuat Capa in Dagblad De Limburger. Ook Wasiu Taiwo had aan MVV gevraad of hij mee kon komen trainen, de club voelde daar echter weinig voor aangezien de oud-speler de afgelopen zes maanden niet voetbalde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!