Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

N'Kufo beslist binnen twee weken


6 februari 2004 - Blaise N'Kufo beslist binnen twee weken of hij in Enschede zal blijven of niet. De sensatie van de eerste helft van het seizoen kan voor drie jaar bijtekenen. Tot die tijd gaan de zaakwaarnemers van N'Kufo met FC Twente om de tafel zitten om tot overeenstemming te komen. N'Kufo is momenteel topscoren van FC Twente met tien doelpunten.


Ondertussen zal Thijs Houwing op zoek moeten naar een nieuwe club. De aanvaller van FC Twente die momenteel verhuurd is aan De Graafschap heeft dit van de technische staf van FC Twente te horen gekregen.

Houwing gold bij FC Twente na Jan Vennegoor of Hesselink als het talent bij FC Twente. Hij viel vaak in voor Vennegoor en hij werd dan ook snel gezien als zijn opvolger toen hij twee seizoenen geleden naar PSV vertrok. Helaas kon Thijs de verwachtingen niet waarmaken waardoor hij zijn plaats in het elftal verloor.

Zijn laaste kans was zich te bewijzen door een seizoen door te brengen bij een andere club. Helaas voor hem liep ook dit uit op een teleurstelling. Hij speelde tot nu toe weinig voor De Graafschap en kreeg daarna ook nog eens last van blessures. Nu Houwing eindelijk weer fit is is het voor hem helaas te laat om de technische staf van FC Twente te doen overtuigen van zijn kwalieteiten. (www.fctwente65.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!