Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente wint in Eindhoven


12 november 2008 - Ook FC Twente ging door in de beker ten koste van FC Eindhoven. Al in de eerste helft vielen de vijf treffers die het duel telde. De ruststand van 3-2 in het voordeel van FC Twente bleef ook in de tweedeh helft op het bord staan.

FC Twente kende in Eindhoven een bliksemstart. Al na 25 minuten spelen had de ploeg van trainer Steve McLaren een comfortabele 3-0 voorsprong. Rob Wielaert, Eljero Elia en Blaise N'Kufo namen de treffers voor hun rekening.

Nog voor rust bracht FC Eindhoven de marge weer terug tot een doelpunt. Tim Nelemans maakte de 1-3 na ongeveer een half uur spelen. Koc, opnieuw bekeken door een aantal clubs uit de Eredivsie, zou in de slotminuut van de eerst helf de 2-3 maken wat later ook de eindstand zou blijken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!