Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ schakelt na verlenging PSV uit


12 november 2008 - AZ heeft zich vanavond ten koste van PSV geplaatst voor de achtste finales van de KNVB Beker. David Mendes da Silva zou in de extra tijd de enige treffer van het duel maken.

Ook bij AZ en PSV was het vanavond niet goed. Het duel in het DSB Stadion mocht wel met recht een bekerwedstrijd worden genoemd, want naast matig voetbal werd er door beide teams geknokt voor elke meter wat soms leidde tot overtredingen. Onsportief was het slechts in mindere mate.

Echt grote kansen hadden beide teams niet. Beide teams werden wel gevaarlijk maar zowel Isaksson als collegedoelman Romero hielden hun doel schoon. In de eerste helft van de extra tijd was er een schitterend samenspel van AZ wat uiteindelijk zou leiden tot de openingstreffer. Holman gaf de bal af op David Mendes da Silva die op de rand van de zestien met de binnenkant van zijn voet een onhoudbaar schot van Isaksson afvuurde.

De treffer van David Mendes da Silva zou de beslissende goal van het duel zijn. Er werd in Alkmaar namelijk niet meer gescoord. AZ drukt daarmee PSV weer wat verder in een mogelijke crisis. Aanstaande zondag speelt PSV in Amsterdam de topper tegen Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!