Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil contract Vermeer verlengen


13 november 2008 - Ajax wil graag het contract met Kenneth Vermeer openbreken en verlengen. De doelman is al de tweede jongeling in de selectie van Van Basten die een nieuw contract in Amsterdam kan gaan tekenen, eerder werd dat al bekend over Gregory van der Wiel.

De 22-jarige Vermeer heeft in Amsterdam een contract tot en met de zomer van 2010. Afgelopen seizoen verhuurde Ajax de doelman aan Willem II om zo ervaring op te laten doen in de Eredivisie. Door een blessure van Maarten Stekelenburg greep Vermeer dit seizoen zijn kans bij Ajax.

Vermeer keepte dit seizoen voor Ajax al tien duels, in verschillende competities. Dat zullen er nog wel een aantal meer gaan worden. De jeugdinternational weet immers dat Stekelenburg pas na de winterstop terugkeert van een schouderblessure.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!