Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fans keren zich tegen voorgenomen fusie


13 november 2008 - Heibel in Limburg. Zowel de fans van Fortuna Sittard als die van Roda JC verklaarden zich als fervent tegenstander van een mogelijke fusie tussen beide clubs. Bij Roda JC werd zelfs de directie bedreigd en staat men sinds kort zelfs onder politiebewaking.

Voorzitter Servé Kuijer en directeur Huub Narinx van Roda JC worden ernstig bedreigd zo melden de Limburgse kranten sinds bekend is gewordne dat de club wil fuseren met Fortuna Sittard. Ook bestuurders van Fortuna Sittard als ook de commissaris van de koningin Leon Frissen zouden zich bedreigd voelen.

In Sittard werden door een kleine groep fans een aantal ruiten rond het stadion van Fortuna Sittard vernield. Fans van Fortuna Sittard zouden het prive-adres van Rodda-directeur Narinx op een website hebben geplaatst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!