Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lazovic denkt niet aan transfer


13 november 2008 - Danko Lazovic laat op de website van PSV weten dat hij helemaal niet denkt aan een vertrek bij de Eindhovesne club. De afgelopen dagen verschenen er in de media berichten dat de Servische aanvaller loerde op een transfer in januari.

"Dat is niet waar. Zeker nu, nu het niet goed gaat, wil ik het elftal helpen om er bovenop te komen", aldus Lazovic donderdagmiddag over de geruchten. "Ik wil helemaal niet weg, ik was verbaasd toen ik dat las."

"Ik vind het raar", aldus Lazovic op de website van PSV, "want ik heb namelijk met niemand gesproken. Verslaggevers mogen schrijven wat ze willen, ook over mij. Maar dit is niet waar. Zeker nu, nu het niet goed gaat, wil ik het elftal helpen om er bovenop te komen. Ook voor de club, de supporters. Ik wil niemand in de steek laten nu en blijven bij PSV."

Overigens geeft Lazovic ook zelf te kennen dat hij momenteel niet in de juiste vorm steekt. "Ik moet eerlijk zijn. Maar we zitten met z’n allen in een moeilijke periode. Daarom hebben we iedereen nodig om terug te komen waar we horen. Ik wil dan ook niet vertrekken, maar vechten voor de club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!