Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord in tweede helft langs Hardenberg


13 november 2008 - Feyenoord heeft uiteindelijk toch vrij eenvoudig in Emmen gewonnen van HHC Hardenberg. Enige tijd keek Feyenoord tegen een 1-0 achterstand aan welke nog voor rust ongedaan werd gemaakt. Uiteindelijk won Feyenoord het duel met 5-1.

HHC Hardenberg speelde in de openingsfase hard. Al vrij snel was er een smerige overtreding van Gerard Kocks op Luigi Bruins. Na acht minuten moest Bruins uiteindelijk het veld verlaten met een dikke knie, de jonge Luis Pedro kwam voor hem in de ploeg.

Gerben Tieltjes zou na 24 minuten spelen verrassend namens HHC Hardenberg de score openen. Lang konden de amateurs niet genieten. Nadat Roy Makaay nog een grote kans miste, was het niet veel later Luis Pedro die wist te scoren. In Emmen was dat tevens de ruststand.

Na rust liep Feyenoord snel weg van de amateurs van HHC Hardenberg. Via twee goals van Roy Makaay, opnieuw een treffer van Pedro en uiteindelijk Kevin Hofland werd het in Emmen 5-1 voor Feyenoord. De bekerwinnaar blijft dus eenvoudig overeind en gaat door naar achtste finales.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!