Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Heide langer bij Cambuur


14 november 2008 - Cambuur Leeuwarden en Sandor van der Heide zijn het eens geworden over een nieuwe verbintenis. De 31-jarige middenvelder tekende een nieuw driejarig contract en zal na dit seizoen ook nog eens jeugdtrainer bij de Friese club gaan worden.

Van der Heide speelde al eens eerder voor Cambuur Leeuwarden om de club in 2001 te verruilen voor het Duitse Mannheim dat hem een lucratieve verbintenis aanbood. Vervolgens vertrok hij uit Duitsland wegens heimwee en ging voetballen bij ONS Sneek.

Vorig seizoen haalde Cambuur Leeuwarden de middenvelder weer terug van de amateurs van ONS sneek nadat eerdere pogingen op niets waren uitgelopen. Met vijf goals in dertien duels is Van der Heide een belangrijke pion voor de ambitievolle Friese club. Vanavond lijkt Van der Heide wegens een blessure niet in actie te komen tegen MVV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!