Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Ajax meldt zich voor Elia


14 november 2008 - Ajax heeft opnieuw aangeklopt bij Eljero Elia. De Amsterdammers zijn echter niet de enige club die belangstelling hebben. Ook de buitenlandse clubs Hull City, Blackburn Rovers, Espanyol, Manchester City volgen de aanvaller van FC Twente.

De lijst lijkt met de week langer te worden. "En het zijn ondertussen geen geruchten meer", aldus Klaus Vink, voorzitter van Fair Deal Sportsmanagement, in Tubantia. "We voeren met niemand gesprekken, maar er is serieuze belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland."

Anderhalf jaar geleden toonde Ajax ook al eens belangstelling voor Elia, toen nog actief voor ADn Den Haag. De 21-jarige aanvaller koos echter voor FC Twente waar hij opbloeide tot een speler die dichtbij het Nederlands Elftal staat. Elia heeft bij FC Twente nog een contract tot en met de zomer van 2010, dee Tukkers willen de verbintenis graag openbreken en verlengen.

"Twente is zeker een serieuze optie", zegt Vink. "Eljero voelt zich heel erg thuis bij de club. Maar Twente weet ook dat er een moment komt dat hij niet meer te houden is. Het gaat er nu alleen om, wanneer dat moment goed is. Elke voetballer heeft zijn droom en wil zo hoog mogelijk spelen en daar komt bij dat in Engeland fantastische salarissen worden betaald. Alleen zijn wij een bureau dat verder kijkt. Want wat heb je aan veel geld als je op de bank terechtkomt? Daar zijn voorbeelden genoeg van. Het enige dat voor ons telt is het belang van de speler en wat op dit moment het beste voor zijn loopbaan is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!