Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuw contract voor Strootman bij Sparta


14 november 2008 - Sparta heeft vandaag de ontwikkeling van Kevin Strootman beloond met een nieuwe verbintenis. De achttienjarige middenvelder afkomstig uit de eigen jeugdopleiding tekende een nieuw contract tot en met de zomer van 2012. De oude verbintenis liep aan het einde van het seizoen af.

Strootman debuteerde vorig seizoen al in het eerste elftal van Sparta, inmiddels pakt de speler steeds meer speelminuten en regelmatig een basisplaats. Afgelopen woensdag was Strootman nog belangrijk door te scoren in het bekertreffen met Cambuur, welke door Sparta met 2-1 werd gewonnen. Strootman is tevens een vaste waarde in de vertegenwoordigende elftallen van Oranje.

Kevin Strootman: "Ik heb veel aan Sparta te danken en weet dat de club veel investeert in jeugdige spelers. In het kader van mijn sportieve ontwikkeling vind ik een verlenging van mijn contract met Sparta van belang. Het vertrouwen dat Foeke Booy aan mij heeft gegeven de afgelopen periode is daarbij belangrijk en bovendien zou ik niet gratis bij Sparta weg willen gaan na afloop van mijn contract."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!