Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wint met 3-0 van Heracles


14 november 2008 - NAC Breda blijft langer in de top van de Eredivisie acteren. De ploeg van Robert Maaskant kwam vanavond pas laat op gang in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo maar won uiteindelijk vrij eenvoudig met 3-0.

In de eerste helft was er weinig spektakel. Beide ploegen vervielen regelmatig in fouten. Heracles had weinig moeite om het tempo van NAC Breda bij te benen en had zelfs een grote mogelijkheid op de openingstreffer. Bij rust stond het in Breda nog altijd 0-0.

Na rust kwam NAC Breda iets beter voor de dag en liep het dan ook weg van de bezoekers uit Almelo. Ellery Cairo en Edwin de Graaf brachten NAC Breda in de tweede helft al snel op een 2-0 voorsprong. Uit een strafschop zette Patrick Zwaanswijk zeventien minuten voor tijd de eindstand op het bord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!