Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beerens voelt zich gewaardeerd in Friesland


15 november 2008 - Roy Beerens kent tot dusver een uitstekend seizoen bij SC Heerenveen. De rappe aanvaller maakte afgelopen woensdag zijn rentree in het bekerduel tegen Haaglandia en wil snel weer de vorm van de eerste weken van de competitie bereiken.

Beerens hoopt zijn loopbaan na Heerenveen te vervolgen in Spanje. "De levensstijl spreekt me aan en de Spaanse competitie is één van de sterkste ter wereld", aldus Beerens tegenover OnsOranje.nl. "Spanje heeft me van jongs af aan al geboeid. Een voorkeur voor een club heb ik echter niet. Maar laat duidelijk zijn dat ik eerst wil slagen bij SC Heerenveen. Momenteel ontwikkel ik me goed en ik hoop die lijn door te trekken. Ik ben in ieder geval hard op weg om iets moois neer te zetten in Heerenveen."

Eind oktober liep Beerens een hamstringblessure op, sinds die tijd stond de speler die goed in vorm was buitenspel. "Dat kwam hard aan, juist omdat ik zo goed bezig was. Ik dacht alleen de wedstrijd tegen AZ te missen, maar in aanloop naar het UEFA Cup-duel met VfL Wolfsburg kreeg ik een terugslag. Daardoor kon ik een streep zetten door de trip naar Duitsland en ook het treffen met ADO Den Haag."

Beerens heeft bij Heerenveen nog een contract tot en met de zomer van 2010, Heerenveen sprak nog niet met hem over contractverlenging, maar Beerens denkt nog niet na over een vertrekt. "SC Heerenveen is een fantastische club en zou de beste papieren hebben", aldus de twintigjarige Beerens. "Een andere mogelijkheid is misschien Ajax. Verder niets. Nee, ook PSV niet. Dat lijkt me bijna uitgesloten. Ze hebben me definitief verkocht en het zou raar zijn als ik daar snel terug keer. Al blijft het een wens om ooit weer bij PSV te voetballen."

"Ik voel dat ik momenteel een belangrijke pion ben. Ik laat mooi spel zien, geef assists en pik m'n doelpuntjes mee. Er gaat veel dreiging van me uit, maar soms gaat dat gepaard met te weinig rendement", aldus Beerens.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!