Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord pakt punt in Enschede


16 november 2008 - Feyenoord heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting met FC Twente in Enschede. De thuisploeg was de bovenliggende partij maar liet het in de eerste helft na om een groot verschil te maken. Op wilskracht sleepte Feyenoord een pnt uit het vuur.

In de eerste helft was FC Twente op alle punten beter. Alleen Eljero Elia had het bijzonder lastig met Dwight Tiendalli. De verdediger leidde tegen Elia wel de 1-0 in. Tiendalli vergreep zich aan de zijkant van het zestienmetergebied waardoor scheidsrechter Bossen niets anders kan doen dan een strafschop toekennen. Blaise N'Kufo benutte de strafschop.

In het restant van de eerste helft bleef FC Twente sterk. Onder aanvoering van Theo Janssen was de ploeg van Steve McLaren nog een aantal malen gevaarlijk. In Enschede bleef het in de Grolsch Veste echter bij 1-0 voor FC Twente. Na rust onstond er een echt voetbalgevecht waarbij Feyenoord goed uit de kleedkamers kwam. Al snel kwam Feyenoord op gelijke hoogte, eveneens vai een strafschop. Het was Roy Makaay die de bal buiten het bereik van Sander Boschker schoot.

Naar mate de tweede helft vorderde kreeg FC Twente nog een aantal mogelijkheden. Gescoord werd er niet mede door een aantal reddingen van Henk Timmer. De doelman moest zelfs worden verzorgd nadat een vinger uit de kom was geraakt, Timmer keepte het duel gewoon uit. Wijnaldum en Mols haalden het einde niet vanwege blessures, laatsgenoemde was als invaller in de ploeg gebracht. Vijf minuten voor tijd moest Feyenoord met tien man verder omdat het al drie keer had gewisseld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!