Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ verliest koppositie in Arnhem


16 november 2008 - AZ is de koppositie in de Eredivisie kwijt. De ploeg van Louis van Gaal kwam in de Arnhemse Gelredome niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Vitesse deed zeker niet onder voor AZ. De thuisploeg speelde met veel risico en drie verdedigers achterin en hiermee wist AZ zich niet echt goed raad. Na achttien minuten spelen kwam AZ op een 1-0 voorsprong door een knappe goal van Ari. Mounir El Hamdaoui had de 2-0 op zijn voet maar zijn inzet eindigde op de paal. Aan de kant van Vitesse waren Molhoek en Van Wolfswinkel gevaarlijk.

Na rust zou Vitesse op gelijke hoogte komen. Santi Kolk zou al dan niet in buitenspelpositie de gelijkmaker scoren. In het restant van het duel kreeg AZ nog kansen op een nieuwe voorsprong. Een doelpunt viel echter niet meer mede door goed keeperswerk van Piet Velthuizen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!