Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek wil Lasse Nilsson


16 november 2008 - Lasse Nilsson is in beeld om de selectie van Feyenoord in januari te komen versterken. Feyenoord dient echter wel eerst zelf spelers te verkopen om nieuwe spelers aan te kunnen trekken.

De Zweedse aanvaller verruilde SC Heerenveen voor het Franse Saint-Etienne maar bij de club uit de Ligue 1 komt de speler niet aan te pas en wordt inmiddels bestempeld als een miskoop. Nilsson hoopt nu op een terugkeer naar Nederland, zijn zaakwaarnemer bood hem aan verschillende clubs aan. FC Groningen en FC Twente hebben al te kennen gegeven geen interesse te hebben.

Gertjan Verbeek en Lasse Nilsson werkten bij SC Heerenveen met elkaar en nu zou het dus opnieuw tot een samenwerking kunnen komen. De oefenmeester sprak in ieder geval al met de Zweeds international over een mogelijk dienstverband bij Feyenoord. "Hij zou een prima aanwinst zijn", aldus Verbeek.

Feyenoord zal echter wel geld moeten hebben en daarvoor zal er dus ook moeten worden verkocht. Overigens is het dan nog lang niet zeker of Verbeek ook daadwerkelijk mag investeren. "Ik moet ook nog de zekerheid hebben dat ik iemand mag halen als we een speler verkocht hebben," aldus de coach.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!