Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Neeskens roept Stef Nijland op


17 november 2008 - Stef Nijland is door Johan Neeskens toegevoegd aan de selectie van Nederland B. Neeskens kreeg een aantal afmeldingen en moest zodoende zijn selectie weer aanvullen.

Danny Koevermans (PSV), Georgino Wijnaldum en Leroy Fer (beiden Feyenoord) hadden afgelopen weekend allemaal contact met Neeskens om zich af te melden. Koevermans heeft persoonlijke redenen om niet in actie te komen voor Nederland B, Wijnaldum liep een enkelblessure op in het duel van Feyenoord tegen FC Twente terwijl Leroy Fer ziek thuis zit.

Stef Nijland maakte afgelopen zomer de overstap van FC Groningen naar PSV. De jonge aanvaller is in het elftal van Huub Stevens nog geen vaste waarde maar komt regelmatig als invaller binnen de lijnen. Nederland B speelt woensdag in Waalwijk tegen Jong Zweden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!