Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wil spits en linksback


17 november 2008 - FC Groningen hoopt haar selectie in januari wanneer de transfermarkt weer opent te kunnen versterken. De clubleiding is van mening dat zowel de linksback- als de spitspositie matig zijn bezet. De komst van een extra aanvaller heeft de hoogste prioriteit.

"In de zomer wilden we er na het vertrek van Stef Nijland al een spits bij hebben", aldus technisch manager Henk Veldmate in Sportweek. "Hoewel we een lijstje hadden van zeven, acht spitsen die wij kwalitatief goed genoeg vonden, zijn we daar op dat moment niet in geslaagd. Dus hebben we in Petter Andersson een meer aanvallende middenvelder aangetrokken. Nu is het opnieuw bespreekbaar, dus we zullen zien of het nu wel lukt."

Ook de komst van een extra linksback lijkt een noodzaak. "Voor die positie hebben we alleen Fredrik Stenman. Een back-up ontbreekt. Als hij er niet is, moeten we een rechtspoot naar links halen of er een middenvelder neerzetten. Op alle andere posities hebben we wel vervangers achter de hand die ook gewend zijn daar te spelen. Daarom willen we er nog een linksback bij, maar we kijken op dit moment het meest naar de spitspositie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!