Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Europees seizoen PSV voorbij


10 december 2008 - PSV is er vanavond niet ingeslaagd om Europese overwintering te bewerkstelligen. De ploeg van Huub Stevens nam roemloos afscheid van Europa door in het eigen Philips Stadion met 3-1 te verliezen van Liverpool dat haar grote sterren niet in actie liet komen.

Trainer Rafael Benitez liet slechts zes basisspelers opdraven voor het treffen met PSV. Het ging hierbij om de verdedigers Arbeloa, Carrager, Agger en Dossena, middenvelder Riera en aanvaller Keane. Verder kreeg bijvoorbeeld Ryan Babel een basisplaats toebedeeld.

In de eerste helft was PSV de bovenliggende partij, er werd maar weinig druk door Liverpool uitgeoefend op de Eindhovense opbouw. Grote kansen kregen beide teams lange tijd niet. Uiteindelijk was het Danko Lazovic die uit een corner de 1-0 zou scoren. PSV leek met die uitslag ook de rust te gaan halen, diep in de blessuretijd kopte Ryan Babel echter de gelijkmaker binnen.

In de tweede helft ging het tempo van Liverpool omhoog. Het was Riera die met een mooi afstandsschot Isaksson wist te passeren. Vervolgens was PSV nog dichtbij de gelijkmaker, Arbeloa kopte bijna in zijn eigen doel en er werd op de paal geschoten. Aan de andere kant maakte N'Gog het echter af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!