Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brahim Zaari langer bij FC Den Bosch


6 januari 2009 - FC Den Bosch heeft contract met Brahim Zaari opengebroken en verlengd tot de zomer van 2011. De talentvolle doelman, die dit seizoen door een blessure van eerste keeper Maenpaa zijn kans in het eerste elftal pakte, had bij FC Den Bosch nog een contract tot het einde van het seizoen.

Zaari is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van FC Den Bosch. Nadat de pas negentienjarige doelman vorig seizoen al drie duels in het eerste van FC Den Bosch speelde, kwamen er tot dusver dit seizoen nog eens achttien duels bij. Zaari is inmiddels ook opgeroepen voor Jong Marokko.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn: "Brahim heeft tijdens de blessure van Niki Mäenpää laten zien een goede sluitpost te zijn. Gezien zijn jonge leeftijd, talent en inzet verwachten we dat hij nog meer progressie zal gaan maken."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!