Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior heeft jonge aanvallers op proef


8 januari 2009 - In haar zoektocht naar een extra aanvaller heeft Excelsior momenteel Mohammed Faouzi (FC Utrecht) en Guyon Fernandez (ADO Den Haag) op proef. De Kralingers willen graag haar voorhoede versterken en mogelijk is een van beide spelers een oplossing.

De negentienjarige Faouzi speelde in het verleden al eens in de jeugd van Excelsior waar hij een jaar in de A1 speelde. FC Utrecht pikte de aanvaller op waar hij vorig seizoen zelfs al debuteerde in het eerste elftal. Dit seizoen is de ontwikkeling van de aanvaller enigzins gestokt.

Fernandez (22) was in november ook al op proef bij Excelsior. Vanwege een blessure kon de stage toen niet in zijn geheel worden afgewerkt. ADO Den Haag is bereid mee te werken aan een transfer van Fernandez.

Wel of niet een Elfstedentocht? Wed nu bij Unibet!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!