Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Diego Biseswar twijfelt over toekomst


8 januari 2009 - Aan het begin van het seizoen probeerde Feyenoord Diego Biseswar nog te slijten. Onder meer De Graafschap en Sheffield United knapten af op de vraagprijs. Enkele maanden later is Biseswar een basisspeler bij Feyenoord en heeft hij alle macht in handen. De aanvaller heeft in Rotterdam namelijk een aflopend contract.

Interesse is er voor Biseswar in ieder geval voldoende. "In elk groot voetballand is er wel een aantal clubs ge´nteresseerd," aldus zijn zaakwaarnemer Jeroen Hoogewerf in het Algemeen Dagblad. "Geen absolute top, maar wel goede clubs daar net onder."

De aanvaller speelde in de eerste helft van de competitie twaalf competitieduels waarin hij zes keer tot scoren kwam. Biseswar is helemaal opgeleefd en Feyenoord wil de speler dan ook graag binden. De aanvaller heeft echter niet zo veel haast, Biseswar kan wachten op de juiste aanbieding. "Maar dat maakt de keuze nog niet gemakkelijker," aldus Hoogewerf. "Diego is er gewoon echt nog niet uit. Hij moet straks zelf beslissen wat hij wil. Zijn gevoel bij Feyenoord wordt steeds wat beter, maar hij komt natuurlijk wel uit een situatie waarin hij overbodig was."

Technisch directeur Peter Bosz begrijpt wel dat Feyenoord in de onderhandelingen niet bepaald sterk staat. "We zijn niet na´ef, ook wij snappen best dat Diego op dit moment een interessante speler kan zijn voor andere clubs," aldus Bosz in het Algemeen Dagblad. "Maar bij Feyenoord kan Diego zich de komende jaren uitstekend ontwikkelen. Uiteraard schetsen wij hem dat perspectief ook, hij weet dat we zijn contract graag willen verlengen. Maar het is aan hem om een keuze te maken."

Gertjan verbeek gaf Biseswar dit seizoen het vertrouwen, beide hebben een band opgebouwd. "Dat laat hij meewegen," zegt Hoogewerf. "Bij Feyenoord weet hij wat hij heeft, dat is ook wat waard. Maar van de andere kant: wat als er volgend seizoen weer een andere trainer is? Dat is ook een dilemma. Juist omdat Diego in het verleden een paar keer een ongelukkige keuze heeft gemaakt, wil hij nu de tijd nemen."

Gertjan Verbeek houdt in ieder geval met alles rekening. "Elk bod op een speler, of het nu Diego is of iemand anders, moeten wij in overweging nemen. Zo is de situatie nu eenmaal. Ik ben nergens bang voor, dat is zinloos, maar feit is dat er deze maand altijd iets zou kunnen gebeuren."

Wel of niet een Elfstedentocht? Wed nu bij Unibet!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Algemeen Dagblad / AD.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!