Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubs uit Eredivisie scouten Mertens


17 januari 2009 - Een groot aantal clubs is echt wakker geschud door Dries Mertens. De Belgische middenvelder scoorde in een oefenduel tegen AZ drie keer voor AGOVV Apeldoorn (3-3). Gisteren (vrijdag) zaten er een groot aantal clubs op de tribune bij AGOVV-RKC om de Belg te bekijken.

"Drie goals tegen AZ is niet verkeerd. maar het was wel een oefenduel hè", nuanceert de Belg van AGOVV tegenover Omroep Gelderland. Volgens de omroep zaten er tien clubs uit de Eredivisie op de tirbune als ook de Belgische topclubs Club Brugge en Anderlecht.

"Als de wedstrijd eenmaal begonnen is denk je niet meer aan mensen op de tribune. Ik laat mijn zaakwaarnemer alles afhandelen. Het liefst blijf ik in Nederland voetballen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!