Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC hoopt nog altijd op De Wree


19 januari 2009 - Roda JC is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. De ploeg van Harm van Veldhoven heeft bijvoorbeeld nog altijd meer dan gemiddelde belangstelling voor Kris de Wree van Germinal Beerschot.

De Wree, die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan, vertelde tegenover Belgische media al meerdere malen gesproken te hebben met Roda-trainer Van Veldhoven. "Hij is nog steeds één van de jongens die we volgen," aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover het ANP.

Roda JC nam deze transferperiode al afscheid van Mark de Man (Germinal Beerschot), Jan Paul Saeijs (Southampton) en Harrie Gommans (Roeselare). Hier tegenover stond de komst van Sutchuin (Anderlecht), Addo (PSV) en Delorge (Ajax).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!