Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Hanegem in gesprek met club uit Eredivisie


24 februari 2009 - Willem van Hanegem is in gesprek met een club uit de Eredivisie voor volgend seizoen. De Kromme wilde niet vertellen om welke club het gaat en welke functie hij eventueel zou moeten gaan vervullen.

De 65-jarige Van Hanegem stelde dat op de perspresentatie voor zijn DVD. "Ik ben vandaag benaderd", aldus Van Hanegem. "Komende week gaan we rond de tafel. Het kan zijn als trainer maar mogelijk ook een andere rol. Misschien zelfs wel terreinknecht."

Het is niet de eerste keer na zijn geruchtmakende vertrek bij FC Utrecht dat er een club bij Van Hanegem aanklopte. "Dat waren clubs van buiten Europa. Aanbiedingen van Nederlandse clubs had ik tot vandaag nog niet gehad."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!