Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Beukering en Oost mogelijk international


12 maart 2009 - De Indonesische voetbalbond heeft Jason Oost (De Graafschap) en Jhon van Beukering (NEC) benaderd met de vraag eventueel open te staan voor een interlandloopbaan van dat land.

Beide spelers hebben Indonesische roots en zijn dus inzetbaar voor het nationale team. Beide spelers reageerden aanvankelijk zeer verrast maar zijn erg trotst op de uitnodiging.

"Ik was absoluut verbaasd, maar vind het heel leuk" aldus Oost tegenover het Algemeen Dagblad. "Het is nog niet officieel, eerst heb ik een gesprek wat exact de plannen en de mogelijkheden zijn. Maar het lijkt me zeker leuk om te doen."

"In eerste instantie dacht ik dat het een grap was," zegt Van Beukering. "Maar NEC kwam zelf met een fax. Met een interlandloopbaan heb ik nooit rekening gehouden. Mijn opa heeft het er ooit wel eens over gehad. Helaas is hij overleden. Als de kans er is, ga ik er zeker honderd procent voor."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!