Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga haakt af voor interland tegen Schotland


24 maart 2009 - John Heitinga is niet beschikbaar voor het Nederlands Elftal in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Schotland. De verdediger liep zondag in het competitieduel van Atletico Madrid tegen Real Mallorca een hersenchudding op.

Naast de hersenschudding brak Heitinga ook een botje achter zijn oog. De botsing met Mallorca-speler David Navarro leidde ertoe dat Heitinga enige tijd buiten bewustzijn was. Bondscoach Bert van Marwijk heeft aangekondigd vooralsnog geen vervanger op te roepen.

Eventueel is Heitinga beschikbaar voor de interland Macedonië, die woensdag op het programma staat. Hierover wordt later deze week een beslissing genomen. Bert van Marwijk had toch al voldoende keus voor de positie van rechtsback. Dirk Marcellis, Gregory van der Wiel en Khalid Boulahrouz komen allemaal voor deze positie in aanmerking.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!