Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Paul Matthijs in beeld bij Cambuur


25 maart 2009 - Cambuur Leeuwarden wil binnen een aantal seizoenen acteren in de Eredivisie. Om die ambities bij te zitten wil men zich komende zomer opnieuw versterken. Paul Matthijs (FC Groningen) is nadrukkelijk in beeld om een van de nieuwe leiders te worden. Matthijs krijgt geen nieuw contract bij FC Groningen en is komende zomer dan ook transfervrij.

Op korte temrijn wil Cambuur Leeuwarden de gesprekken met Matthijs openen, zo liet algemeen directeur Alex Pama vandaag weten tegenover RTV Noord. Volgens de omroep is ook Antoine van der Linden in beeld bij de Friezen.

Volgens de Limburgse zender L1 staat Cambuur op het punt om Robert van Boxel te contracteren. De verdediger heeft een aflopend contract bij MVV en wil graag een stapje omhoog maken. Cambuur zit niet stil want ook Patrick Gerritsen (FC Twente), Boy Waterman (AZ) en Frank van Mosselveld (RKC Waalwijk) staan op het verlanglijst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!