Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Naast Nieuwendaal ook Vorthhoren naar Den Bosch


30 maart 2009 - FC Den Bosch heeft vandaag zoals verwacht bekendgemaakt dat Steef Nieuwendaal komende zomer de overstap maakt van Willem II naar de club uit de Jupiler League. Nieuwendaal krijgt echter gezelschap uit Tilburg, ook Niels Vorthoren vertrekt naar FC Den Bosch.

Beide spelers maken komende zomer transfervrij de overstap van Willem II naar FC Den Bosch. Zowel Nieuwendaal als Vorthoren konden langer in Tilburg blijven maar kiezen voor een nieuwe start in hun loopbaan in de hoop hier meer speelminuten te pakken.

FC Den Bosch krijgt dus versterking voor op het middenveld. Vorthoren (21) is een diepgaande aanvallende middenvelder die tot dusver 19 competitieduels voor Willem II speelde. Nieuwendaal (23) is een rechtsbenige midenvelder die ook een seizoen op huurbasis voor MVV speelde. In totaal speelde hij ruim 50 duels in het betaald voetbal.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn: "Het zijn twee jonge, gretige, talentvolle voetballers met veel ambitie en progressiemogelijkheden. Ze hebben er allebei veel zin in om succesvol te zijn met FC Den Bosch."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!