Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen toekomst voor jong drietal in De Kuip


30 maart 2009 - Er is geen toekomst voor Glenn Kobussen, Clint van Stee en Ruben Barends bij Feyenoord. Het drietal doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Feyenoord, verdiende zelfs een contract maar nu die verbintenissen aflopen vindt Feyenoord het tijd om afscheid te nemen.

Van Stee (20), Kobussen (19) en Barends (19) werken dit seizoen hun wedstrijden af bij Jong Feyenoord. Alleen Kobussen mocht eens ruiken aan het grote werk, in de thuiswedstrijd tegen Sparta mocht de middenvelder invallen.

"Het is extra vervelend als je afscheid moet nemen van jongens die een groot deel van onze eigen jeugdopleiding doorlopen hebben", aldus algemeen directeur Eric Gudde op de website van Feyenoord. "De club is momenteel niet in de omstandigheid om de contracten van deze jongens te verlengen. Wij wilden hen daar tijdig over berichten. Wij wensen Ruben, Clint en Glenn alle succes en hopen van harte dat zij alsnog hun weg in het betaalde voetbal gaan vinden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!