Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Captein technisch directeur VVV Venlo


31 maart 2009 - Mario Captein is met ingang van komende zomer de nieuwe technisch directeur van VVV Venlo. Captein komt over van Helmond Sport waar hij als algemeen directeur werkzaam is. Vanmiddag werd Captein door VVV Venlo gepresenteerd.

Captein gaat komend seizoen de vacatue invullen die het afgelopen jaar ontsond na het vertrek van Mo Allach naar FC Twente. Captein is sinds 2001 werkzaam in de leiding van Helmond Sport, mede dankzij het werk van Captein staat er bij de club een goede organisatie die jaren vooruit kan. Met Helmond Sport werd vijf keer de nacompetitie gehaald.

Ook bij VVV Venlo is er een hoop werk te verzetten. De club strijdt momenteel samen met RKC Waalwijk voor de titel in de Jupiler League. Beide teams treffen elkaar vrijdag in Venlo waarbij VVV een voorsprong heeft van zes punten. Indien VVV Venlo promoveert naar de Eredivisie dient de selectie een kwaliteitsinjectie te krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!