Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior Maassluis zet Spork op straat


31 maart 2009 - Excelsior Maassluis hoopt door trainer Ben Sport op non-actief te zetten het seizoen alsnog te kunnen redden. Na een bemoedigende eerste seizoenshelft zakte de club in de Zaterdag Hoofdklasse A langzaam weg naar de onderste regionen.

De ploeg is terug te vinden op een elfde plaats in de Zaterdag Hoofdklasse A met zes punten meer dan nummer twaalf ARC. De nummer twaalf van de competitie speelt aan het einde van het seizoen promotie/degradatie tegen een club uit de Eerste Klasse.

Zo ver is het voor Excelsior Maassluis nog niet met een voorsprong van zes punten maar een dergelijke situatie wil men wel voorkomen. Raymond Frehé, trainer van het tweede elftal, zal in Maassluis het seizoen gaan afmaken.

Spork, voormalig prof bij Cambuur, Excelsior en Sparta, tegenover het Algemeene Dagblad: "Het doet mij pijn dat ik mijn werk niet mag afmaken. Excelsior M is niet meer de club waar ik twee seizoenen geleden ben begonnen. Ik heb verloren van de vijfde colonne."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!