Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Haar langer bij Zwolle


31 maart 2009 - Albert van der Haar blijft in ieder geval nog een seizoen verbonden aan FC Zwolle. De 33-jarige aanvoerder van de club tekende een nieuw eenjarig contract met de wetenschap dat hij na zijn actieve loopbaan een baan krijgt binnen de jeugdopleiding van Zwolle.

Ondertussen nam FC Zwolle ook afscheid van een groot aantal spelers. Zo heeft de club uit de Jupiler League besloten de opties in de contracten met Roel de Graaff, Johan Plat, Javier Guarino en Dave Huymans. Huymans vond voor komend seizoen al onderdak bij Cambuur.

Ook de toekomst van van Dolf Kerklaan, Rob van der Sluijs, Derk Boerrigter, Bram van Polen en Marcel Kleizen (verhuurd aan FC Emmen) in Zwolle is hoogst onzeker. FC Zwolle zou in eerste instantie in gesprek willen treden met de spelers uit de huidige basiself. FC Zwolle wil daarnaast ook afwachten wie de nieuwe trainer zal worden.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!