Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Investeerder aast op Roda JC'


1 april 2009 - Het vertrek van Huub Narinx bij Roda JC lijkt mede te zijn ingegeven door de toenadering van een Australische investeerder. David Thorne zocht al toenadering bij een aantal Belgische clubs maar werd hier afgeschilderd als een fantast.

Narinx zou hebben geloofd in een zelfstandig Roda JC met een investeerder als Thorne die bereid zou zijn 20 tot 25 miljoen euro in de club te steken. De voormalig directeur van Roda JC sprak volgens De Telegraaf meerdere malen met Dennis Murray, een in Eindhoven woonachtige intermediair. Naast de komst van een flinke som geld zou Thorne ook de Koreaanse multinational Hyundai op het shirt van Roda JC kunnen krijgen.

Het is onduidelijk of Thorne daadwerkelijk interesse heeft om in Roda JC te investeren. Duidelijk is wel dat pogingen bij Excelsior Moeskroen, Zulte Waregem en KV Kortrijk nergens op uitliepen. Moeskroen sprak nog met Thorne, Waregem en Kortrijk namen hiervoor niet eens de moeite.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!