Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC zegt contracten vijftal op


2 april 2009 - NAC Breda heeft formeel aan een vijtal spelers laten weten dat hun aflopende contract niet zal worden verlengd. Het gaat hier om Nourdin Boukhari, Patrick Mtiliga, Michiel Kramer, Gertjan Tamerus en Johan Jansen.


Duidelijk was al dat Gertjan Tamerus uit Breda zou vertrekken, niet voor niets kon de aanvaller transfervrij verkassen naar een Chinese club. Ook is duidelijk dat Patrick Mtiliga zijn aflopende contract niet gaat verlengen, de Deense linkspoot wil profiteren van zijn transfervrije status.

Ook het verblijf van Nourdin Boukhari lijkt slecht een half jaar te duren, NAC Breda contracteerder immers al Robbert Schilder (Ajax) voor zijn positie. Michiel Kramer zou wel in Breda kunnen blijven, volgende week staat er een gesprek op het programma. Derde doelman Jansen weet nog niet wat de plannen met hem zijn.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!