Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lodeweges beslist pas na het weekend


2 april 2009 - Dwight Lodeweges zal pas na het weekend beslissen over zijn toekomst, zo laat hij weten tegenover PSV.nl. "Ik heb twee keer gesproken met NEC, het was een mooi gesprek. Maar Sparta-PSV is nu even iets belangrijker, ik til het over het weekeinde heen."


Ook Sparta wordt in verband gebracht met Lodeweges. "Dat zijn geruchten, maar dat is niet zo. Met NEC heb ik wel twee keer gesproken, dat was een mooi gesprek. Ik heb het nu echter over het weekeinde heen getild, ik wil de dingen op een rijtje zetten. Eerst komt nog Sparta Rotterdam-PSV en dat is nu even iets belangrijker", aldus Lodeweges die het 'aantrekkelijk' vindt om op eigen benen te staan. "Ik kan me schikken in de rol als assistent. Maar ik moet door, de club moet door, en als ik dan toch de kans krijg: waarom niet."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!