Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht neemt afscheid van Shew-Atjon


2 april 2009 - FC Utrecht neemt aan het einde van het lopende seizoen afscheid van Etienne Shew-Atjon. De eenzijdige optie in het aflopende contract met de 34-jarige verdediger wordt niet gelicht. Shew-Atjon is bezig aan zijn elfde seizoen in de selectie van FC Utrecht.

Naast Shew-Atjon moeten ook Kees van Buuren en Nick Kuipers uit de Domstad vertrekken. Goed nieuws was er wel voor de 21-jarige Ingmar Maayen en de 20-jarige Frank van der Zwan, beide aanvaller zullen een jaar langer bij FC Utrecht blijven.

Voorzitter Jan-Willem van Dop op de website van Utrecht: "We hebben het vertrouwen dat beide spelers in de toekomst van waarde voor de club kunnen zijn. Vandaar dat we gebruik maken van de mogelijkheid in hun contract om ze langer aan FC Utrecht te binden."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!