Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal sprak al met Bayern


7 mei 2009 - Louis van Gaal lijkt de nieuwe trainer te gaan worden van Bayern Munchen. Zelf is de oefenmeester al op hoofdlijnen akkoord met de Duitse topclub, alleen zou AZ eerst al een vervanger voor Van Gaal willen strikken.

Van Gaal en Bayern hebben elkaar al gevonden in de invulling over de technische plannen, ook is duidelijk geworden dat het financieel wel in orde komt. Omdat Van Gaal een doorlopend contract heeft bij AZ, zal Bayern dat contract moeten afkopen.

AZ zou volgens De Telegraaf eerst zelf een trainer willen aanstellen voordat het Van Gaal laat vertrekken. Co Adriaanse is de gewenste opvolger, mocht die niet haalbaar zijn is ook Dick Advocaat een optie. Bij Adriaanse is duidelijk geworden dat ook Galatasaray op hem aast, de Turkse topclub zou Adriaanse een jaarsalaris van twee miljoen euro in het vooruitzicht hebben gesteld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!