Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Velthuizen op stage bij Oranje


12 mei 2009 - Piet Velthuizen zal zijn opwachting maken in de trainingsstages van het Nederlands Elftal die het deze maand afwerkt. Bert van Marwijk nam de doelman van Vitesse bij de groep nu Velthuizen geen verplichtingen heeft in de playoffs.

Bondscoach Bert van Marwijk heeft drie korte trainingsstages ingeroosterd op 21/22 mei, 25/26 mei en 28/29 mei om de spelers fit te houden voor de WK-kwalificatiewedstrijden van begin juni.

In totaal zijn er twaalf kandidaat-internationals geselecteerd die met hun Nederlandse club inmiddels het seizoen hebben afgesloten. Het gaat om Ibrahim Afellay, Nordin Amrabat en Dirk Marcellis (allen PSV), Maarten Stekelenburg, Gregory van der Wiel en Rob Wielaert (allen Ajax), Stijn Schaars, Demy de Zeeuw en David Mendes da Silva (allen AZ). FC Twente levert twee spelers: Edson Braafheid en Eljero Elia.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!