Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Galen helpt AZ langs ADO Den Haag


6 maart 2004 - ADO Den Haag vergat vandaag in eigen huis te winnen van AZ. Tot tweemaal toe pakte men de voorsprong, uiteindelijk ging AZ met een 3-2 overwinning aan de haal. Grote man aan AZ kant was Barry van Galen. De middenvelder scoorde een maal en bracht de beslissende pass bij de overige twee doelpunten.


Roy Stroeve opende na 11 minuten de score voor ADO Den Haag. Twintig minuten later was het pas Barry van Galen die voor AZ gelijkmaakte. 1-1 was ook de ruststand.

Vlak na rust pakte Den Haag opnieuw de voorsprong, dit maal door Romeo Castelen. ADO Den Haag kreeg verscheidene kansen om de score verder uit te bouwen. De ploeg van Lex Schoenmaker slaagde daar echter niet in.

AZ scoorde nog wel. Peter Wijker ('86) en Martijn Meerdink ('90) brachten AZ in de slotfase toch nog de drie punten, door twee goede passes van Barry van Galen. AZ wint dus in Den Haag, iets waar het lange tijd niet op leek.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!