Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Willem II wil duidelijkheid van Aerts


13 maart 2004 - Zoals bekend zijn Willem II en RBC Roosendaal de belangrijkste gegadigden voor het vastleggen van doelman Maikel Aerts. Ondanks dat Aerts al enige tijd een aanbieding van de twee clubs op zak heeft, weigert hij een 'overhaaste' beslissing te nemen. Ook de Tilburgse club wil nu een antwoord van de keeper. 'Bij Willem II vinden we dat het moment is gekomen om te kiezen', aldus technisch manager Gerard Wielaert in Bn De Stem.

Willem II wilde eerder al voor eind februari een antwoord. De Tilburgers proberen wat vaart achter de keeperskwestie te zetten. Ook Geert de Vlieger heeft nog altijd geen beslissing genomen.

Ook RBC gaf al aan een antwoord te willen van Aerts, maar lijkt zich iets rustiger op te stellen. In ieder geval begint de klok te tikken voor de keeper en is de tijd daar om RBC, Willem II en de supporters van beide clubs uit deze onzekerheid te verlossen. (www.rbcroosendaal.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!